Navne

Tine Aurvig-Huggenberger: »Nu må det være nok. Jeg har forsørget mig selv, siden jeg var 15 år, og jeg har altid arbejdet hårdt«

Portræt: LO's tidligere næstformand, Tine Aurvig-Huggenberger, har sat måned på, hvornår hun stopper som direktør. I stedet vil hun fokusere på bestyrelsesarbejde, holde samtalesaloner og skrive en bog.

Tine Aurvig-Huggenberger skiftede til arbejdsgiversiden efter at have tabt valget til posten som LO-formand. 
Foto: Stine Bidstrup Selv om magtspillet er det samme, behandler deltagerne på arbejdsgiversiden hinanden væsentligt bedre end i fagbevægelsen, lyder Tine Aurvig-Huggenbergers vurdering efter at have bedrevet spillet begge steder. 
Foto: Stine Bidstrup Tine Aurvig-Huggenberger lagde ikke skjul på sin skuffelse, da hun på LO's kongres i Falkoner Centret i 2007 tabte kampvalget om at overtage formandsposten efter Hans Jensen (yderst til højre) til Harald Børsting (i baggrunden).  
Arkivfoto: Jens Dresling.

Efter et til tider kulørt arbejdsliv med magtfulde hverv gider LO’s tidligere næstformand, Tine Aurvig-Huggenberger, ikke længere at arbejde i et fast job som topleder. For nylig meddelte hun, at det til januar er slut med at være direktør for brancheforeningen Kreativitet og Kommunikation.

»Nu må det være nok. Jeg har forsørget mig selv, siden jeg var 15 år, og jeg har altid arbejdet hårdt,« siger 58-årige Tine Aurvig-Huggenberger...

Læs også