Navne

Nyhed: En spillevende pandemi øger arbejdspresset i mange virksomheder. Nyhed: Venner tjener milllioner på strikketøj. Nyhed: Direktør fyrer 900 ansatte over fælles Zoom-møde.

Christian Frigast sætter barren højt for sig selv og andre

70 år tirsdag: Christian Frigasts evne til at skabe relationer i erhvervslivet har hjulpet ham til store succeser. Undervejs har der også været problemstillinger.

Christian Frigast sidder i en række bestyrelser. Blandt andet er han formand for Axcel Management og Danmarks Eksportkredit og næstformand for Pandora og Postnord. Arkivfoto:  Oscar Scott Carl Christian Frigast: Arkivfoto:  Oscar Scott Carl Christian Frigast. Arkivfoto: Oscar Scott Carl Christian Frigast. Arkivfoto: Oscar Scott Carl

Christian Frigast, stifter af kapitalfonden Axcel og i mange år den danske kapitalfondsverdens absolutte frontfigur, har altid rejst landet tyndt for at besøge virksomheder.

Afslappet klædt og indstillet på at lytte har Frigast ifølge venner og bekendte forsøgt at få en grundig forståelse af virksomhederne og de personer, der driver dem. Og når ejerne så har været modne til et ejerskifte, har det ofte været den arbejdsomme, tidligere bankmand, der har fået det første opkald...

Læs også