Navne

Advokat John Korsø Jensen: »Der kan være dage, hvor jeg ikke gider, og så er det en stor fornøjelse at sige: I dag skal jeg ikke lave en kæft«

75 år tirsdag: John Korsø Jensen har forsvaret nogle af erhvervslivets mest kontroversielle personer. Ligeledes var han i årevis advokat for A. P. Møller.

John Korsø Jensen er ikke længere A. P. Møllers foretrukne advokat. Men han har stadig masser af sager og bestyrelsesarbejde og har ingen umiddelbare planer om at gå på pension. Foto: Carsten Snejbjerg John Korsø Jensen har ikke tænkt sig at fejre sin fødselsdag, men regner med at tage en tur til Hamborg sammen med sin hustru. Foto: Carsten Snejbjerg John Korsø Jensen boede med sine forældre på Bådsmandsstrædes Kaserne i hele sin ungdom.  
Foto: Carsten Snejbjerg .

Tvind-overhovedet Mogens Amdi Petersen og finansmanden Jan Bonde Nielsen har én ting til fælles. De nærede så stor tillid til advokat John Korsø Jensen, at de hyrede ham til at pleje deres interesser i forhold, der var livsvigtige for dem.

Det betyder også, at John Korsø Jensen har forsvaret mennesker, som mange andre kunne opfatte som noget nær djævlen selv...

Læs også