Navne

Eva Berneke: »Den yngste af vores sønner har været bekymret for mig på det seneste«

Portræt: KMD's tidligere topchef, Eva Berneke, flyttede i sommer til Frankrig med sin familie. Nu forsøger hun at finde ud af, hvad hun vil bruge resten af sit arbejdsliv på.

Eva Berneke brugte en del af sin sommer på at introducere sin afløser, Per Johansson, ordentligt over for KMD's storkunder. Ligeledes har hun været med til at udforme 46 anbefalinger til regeringen via Digitaliseringspartnerskabet. Arkivfoto: Stine Bidstrup Eva Berneke bruger en del af sin fritid på at læse skønlitteratur og har senest moret sig højlydt over Stine Pilgaards anmelderroste roman, ”Meter i sekundet”.
Arkivfoto: Stine Bidstrup Eva Berneke havde tidligere i karrieren forskellige direktørposter i TDC, herunder koncerndirektør. Billedet er taget i 2013 Foto: Sofia Busk

Eva Berneke spadserer i denne tid velfornøjet rundt i det 17. arrondissement i Paris for at genopdage alle facetter af sit gamle nabolag.

Den tidligere topchef for KMD forlod posten i foråret og er efter 14 år i Danmark flyttet tilbage til Frankrig sammen med sin schweiziske ægtemand og parrets yngste barn...

Læs også
Top job