Navne

Jeff Gravenhorst udskiftede som ISS-topchef kunstværker i receptionen med store fotos af medarbejdere

60 år søndag: Jeff Gravenhorst er blevet professionelt bestyrelsesmedlem efter en årrække som topchef i ISS. Han har som mad- og vininteresseret en idé om, hvad han vil servere på sin fødselsdag.

Jeff Gravenhorst indledte karrieren i revisions- og konsulentfirmaet Arthur Andersen, blev siden finansdirektør i automatvirksomheden Wittenborg i England og havde forskellige chefroller i virksomheden Alto.
Arkivfoto: Stine Bidstrup Jeff Gravenhorst har i mere end 25 år været gift med Helene, der er sygeplejerske. Parret har to voksne døtre, som studerer til hhv. jurist og laborant.
Arkivfoto: Stine Bidstrup

En novemberdag for 11 år siden mødtes 60 ledere fra servicekoncernen ISS i et lokale i DGI-byen i København. Stemningen var mildest talt dårlig. I de forudgående måneder var der indgået en aftale om, at ISS skulle overtages af den britiske sikkerhedskoncern G4S, og Jeff Gravenhorst havde som ISS’ topchef, før mødet fortalt en del ledere, at de ikke kom med på A-holdet.

I sidste øjeblik faldt aftalen med G4S dog på gulvet, og Jeff Gravenhorst skulle sammen med ISS’ daværende bestyrelsesformand, Ole Andersen, overbevise lederne om, at de alligevel skulle knokle videre for ISS...

Læs også
Top job