Podcast
0

Gulvet knirker under ATP-chef, Legos redningsmand taler ud og Danske Bank sagsøges

Det politiske pres vokser på ATP-boss Christian Hyldahl efter afsløringer i den verserende udbytteskandale, og nu ønsker partier fra både venstre og højre side af salen hans afgang.

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(00:38) Gulvet knirker under topchef Christian Hyldahl i Danmarks største pengetank ATP. Fortiden har indhentet Hyldahl, da det viser sig, at han som chef i Nordea var involveret i en række dubiøse udbyttehandler, der hev millioner op af den schweiziske statskasse. Man kan ikke have plyndret statskasser og samtidig sidde i spidsen for ATP, lyder det fra Dansk Folkeparti, De Konservative og venstrefløjen.

(12:15) Legos redningsmand erkender ledelsesfejl. Den tidligere topchef i Lego, Jørgen Vig Knudstorp, indrømmer i et befriende ærligt interview en række eklatante strategiske fejltrin fra sin tid i Lego. Og den tidligere McKinsey-mand sætter også et par ord på det nu berømte interne memo, der i 2003 hudflettede Legos økonomiske katastrofekurs og kickstartede virksomhedens turnaround.

(22:00) Hvidvaskskandalen i Danske Bank minder efterhånden om en rodbehandling hos tandlægen, som trækker ud i timevis. Onsdag skulle banken stå skoleret på Christiansborg og nu vil en række advokater hive banken i retten i et forsøg på at kradse nogle af aktionærens tabte penge ind tilbage.

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommentator og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og debatørredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen direkte her.

BRANCHENYT
Læs også