Podcast
0

Mærsk styrtbløder efter elendigt regnskab, estisk finansfarce og en dømt svindler vil i Folketinget

Erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen, der ejer en luksusvilla på Ibiza og har afsonet årelange fængselsstraffe for bedrageri, har sat kursen mod Folketinget. Det lugter af dyrt borgerligt stemmespild

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(00:30) Sådan taber man 16 milliarder i løbet af to timer. Det kunne være overskriften efter shippinggiganten A.P. Møller-Mærsk aflagde endnu et skuffende regnskab, der bankede aktiekursen i gulvet. Men er der lyspunkter?

(11:30) Det estiske finanstilsyn har sparket Danske Bank på porten. Det farceagtige slagsmål mellem det danske og estiske finanstilsyn kulminerede tirsdag, da esterne meddelte, at banken får otte måneder til at pakke kufferten. Forløbet har været uskønt, men i det mindste har møgsagen vist os alle, at vi har brug for en reform af det vaklende Finanstilsyn, lyder vurderingen.

(20:25) En dømt svindler vil i Folketinget. Erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen, der ejer en luksusvilla på Ibiza og har afsonet årelange fængselsstraffe for bedrageri og mandatsvig, har sat kursen mod Folketinget. Det lugter af dyrt borgerligt stemmespild som kan give os en rød regering, lyder vurderingen.

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommentator Anders Heide Morten og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen her eller hent alle afsnit direkte i iTunes.

FINANS BRIEFING MORGEN
De vigtigste nyheder fra erhvervslivet, udvalgt af FINANS' redaktører. Direkte i din indbakke.
BRANCHENYT
Læs også