Podcast

Den detroniserede Falck-boss, erhvervslivets lobbyfallit og succesfuld ejendomsmægler på slap line

Erhvervslivet ligner valgets helt store taber. Man har brug for en fælles forståelse mellem Dansk Folkeparti og Dansk Industri i »Kanslergade-klassen«, hvis vi skal have erhvervslivets ønsker ind på den politiske dagsorden

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(01:15) Den detroniserede Falck-boss, Allan Søgaard Larsen. Meget få danskere har været så højt rangeret i både erhvervsliv og toppolitik, som millionæren Søgaard Larsen. Men skandalen om den ulovlig smædekampagne mod konkurrenten Bios knuste karrieren i løbet at få måneder. Kritikken har haglet ned over den tidligere topchef, som nu bør overveje at tage til genmæle, lyder vurderingen.

(09:25) Erhvervslivet ligner folketingsvalgets helt store taber. Det lader til, at vi får endnu et valg om udlændinge. Og endnu et folketingsvalg, hvor erhvervslivets ønsker og lobbyorganisationer står i skammekrogen. Man har brug for en forlig i »Kanslergade-klassen« mellem Dansk Folkeparti og Dansk Industri, lyder opfordringen.

(17:40) 'Jesper uden filter'. Den succesfulde Nordsjællandske ejendomsmægler Jesper Nielsen har lavet fem videoer om sig selv på YouTube, som ufrivilligt bekræfter de fleste fordomme om ejendomsmæglere. Det er tåkrummende, men også tankevækkende. Og selvom det ser fjollet ud, er det måske Jesper Nielsen, der griner sidst.

I studiet: Kommentator og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen her eller hent alle afsnit direkte i iTunes.

Læs også