Podcast

Magtkamp i Sydbank, detroniseret Ambu-topchef taler ud og disrupter vil ryste op i boligmarkedet

De vil disrupte markedet for boliglån, men hvem er Deeds Capital egentlig? Vi snakker med den 35-årige medstifter Steffen Frølund, der har været med i en stribe startups og nu har kastet sig ind i markedet for boliglån.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes eller lyt til alle afsnit her direkte her.

(01:00) Topchef Karen Frøsig vandt dramatisk magtkamp i Sydbank. Længere tids ulmende uro kulminerede tirsdag aften i Sydbanks bestyrelse, da formand og næstformand sammen med to andre bestyrelsesmedlemmer tog deres gode tøj og gik. Der var uenighed om strategien, lød det. Topchef Karen Frøsig ligner nu både en sejrherre og en noget enerådig hersker.

(09:19) Den detroniserede Ambu-topchef taler ud. Han sad i spidsen for det mest spektakulære børsridt i moderne dansk erhvervsliv. Som topchef var Lars Marcher med til at gøre et lille medicoselskab til en guldrandet forretning og en darling blandt investorer. Men pludselig var han fyret. Nu taler han for første gang ud om det spektakulære exit i et langt interview med Finans. Hvad siger interviewet om lederen og mennesket Lars Marcher?

(19:50) De vil disrupte markedet for boliglån, men hvem er Deeds Capital egentlig? Vi snakker med den 35-årige medstifter Steffen Frølund, der har været med i en stribe startups og nu har kastet sig ind i markedet for boliglån. Det er en simpel, men også noget spekulativ forretningsmodel. Vi spørger, om det smager lidt af 2007? Og så diskuterer vi, hvordan vi bedst skaber konkurrence i den finansielle sektor, der er domineret af få, gigantiske finansielle supermarkeder.

I studiet: Kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, iværksætter og stifter af Deeds Capital Steffen Frølund og debatredaktør Magnus Barsøe.

BRANCHENYT
Læs også