Podcast

Tonny Thierry Andersen i limbo, detroniseret topchef mister toppost, Novo i historisk strategiskifte

Har Tonny Thierry Andersen for mange lig i lasten til at være direktionsmedlem i Nykredit? Eller ser Finanstilsynet spøgelser? Spørgsmålene tårner sig op omkring Nykredit-direktøren, der endnu ikke er blevet godkendt af tilsynet til at varetage sit job.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes eller lyt til alle afsnit her direkte her.

(01:34) Har Tonny Thierry Andersen for mange lig i lasten til at være direktionsmedlem i Nykredit? Hvor meget er han egentlig fedtet ind i Danske Banks møgsager? Eller ser Finanstilsynet spøgelser? Og kan man virkelig lade et baggrundstjek vare over et halvt år? Spørgsmålene tårner sig op omkring Nykredit-direktør Tonny Thierry, der endnu ikke er blevet godkendt af tilsynet til at varetage sit job.

(15:10) Fra topchef i et af landets største forsikringsselskaber til ingenting. Det er den bedrøvelige status for Søren Boe Mortensen, efter at han fik fyresedlen i Alm. Brand efter 33 år i selskabet. Nu ryger posten som formand i den magtfulde brancheorganisation Forsikring og Pension også, som overtages af Laila Mortensen.

(22:48) Novo Nordisk i »historisk« strategisk ændring. Insulingiganten fra Bagsværd vil ikke længere holde fast i rigide finansielle målsætninger om at øge indtjeningen år for år. I stedet vil man fokusere mere på langsigtede vækstmuligheder og skrue op for investeringerne. Politisk pres på medicinmarkedet er formentlig en del af årsagen, lyder vurderingen.  

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommentator Anders Heide Mortensen og debatredaktør Magnus Barsøe.

BRANCHENYT
Læs også