Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Podcast: Danske Bank mister sin kronprins, Ellemanns krise(fond) og Grundfos-barnebarnets tunge ansvar

Lars Løkke forslog en krisefond. Nu siger Ellemann det samme. Er der mon sket det, at vi for første gang i danmarkshistorien har to Venstre-formænd og to statsministre, lyder det fra panelet.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(00:47) I denne uge blev det breaket, at Jacob Aarup-Andersen forlader Danske Bank for at blive ny topchef i servicegiganten ISS. Her skal han fra september overtage direktørposten fra Jeff Gravenhorst, der efter ti år på direktørposten smutter på en tidlig pension. Et meget overraskende jobskifte, der samtidig sender Danske Bank ud i ledelseskrise. Men hvorfor smutter bankens kronprins nu til servicebranchen?

(13:28) Venstres formand Jakob Ellemann forslår nu en ny krisefond, der med penge fra både staten og pensionsbranchen skal redde danske eksportvirksomheder. Det forslag har vi bare hørt fra. Fra den tidligere formand Lars Løkke Rasmussen. Så hvem er reelt formand – og er denne fond egentlig en god idé midt i coronakrisen?

(24:47) Poul Due Jensen - barnebarnet til Grundfos-stifteren - lukker os nu lidt mere ind. Faktisk helt ind i det private hjem med udsigt til Silkeborgsøerne. I et stort interview til Finans, der fortæller Poul Due Jensen, hvordan han med årene er blevet mere og mere bevidst om sit ansvar for Grundfos – og ikke mindst om sine bestyrelsesambitioner. Så se at få den rigtige kasket på – hurtigst muligt, lyder det fra panelet.

I studiet - og med på telefon: Kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også