Serier

Podcast: Tue Mantonis nye bog skaber debat om samfundskontrakten og farvel til Ole Andersen

Som formand for Bang & Olufsen var Ole Andersen en kriger gennem ti år, men nu har selskabet mistet sin general, fortæller Tue Mantoni, den tidligere topchef i B&O. Tue Mantoni er i denne uge gæst i Bundlinjen til en debat om hans nye bog "Samfundskontrakten".

Det har vi lært af coronakrisen

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(00:55) Tue Mantoni - den tidligere B&O-topchef, som i dag sidder i bestyrelsen i flere danske virksomheder – har skrevet en ny bog: ”Samfundskontrakten – en danmarksrejse på jagt efter fremtiden”. I bogen beskrives det, at vi her i Danmark har noget helt unikt, men at vi burde kunne gøre det endnu bedre. For måske er dansk erhvervsliv og velfærdssamfundet kommet lidt på kant af hinanden? Tue Mantoni er med som ekstra gæst ved mikrofonen til en debat om samfundskontrakten.

(14:53) Finans har vi i denne uge sat gang i en ny serie, der hedder ”Det har vi lært af coronakrisen”. For selvom vi næppe kan afblæse krisen nu og her, så har corona-tiden allerede betydet store forandringer, og presset erhvervsledere til at tænke nyt. Så har vi allerede lært noget af krisen, som vil komme dansk erhvervsliv til gode på den korte bane - og hvad er ikke mindst i vente forude?

(24:01) En af dansk erhvervslivs største personligheder – Ole Andersen – gik bort i denne uge. Med bestyrelsesformandstitler fra Bang & olufsen, Danske Bank og Chr. Hansen, men også som kapitalfondsinvestor har Ole Andersen sat stort præg på erhvervslivet herhjemme. Tue Mantoni arbejdede igennem sine fem år i B&O tæt sammen med Ole Andersen, så hvem var han egentlig? Og hvad bliver hans eftermæle?

I studiet: Investor og forfatter Tue Mantoni, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Læs også
Top job