Politik

Sørens Papes yderste mål er statsministerposten

Der er ingen grund til at bringe Mette Frederiksen i mindretal »bare for at gøre det«, mener K-formand Søren Pape, som undrer sig over Venstres ageren i højspændt EU-sag. Oppositionen har endnu ikke fundet samarbejdets rytme, forklarer han, der håber at kunne trække vælgere fra Venstre og ser det som sit yderste mål at blive statsminister, omend han – som det ser ud i dag – peger på en anden.

Søren Pape Poulsen i Viborg Domkirke. 
Foto: Joachim Ladefoged Søren Pape bor i lejlighed ved siden af Viborg Domkirke. Søndag formiddag går han i kirke klokken 10, og når højmessen slutter omkring 11.20, spiser han en frokost på Café Morville. Det skal der helst ikke laves om på. Foto: Joachim Ladefoged Portræt af Søren Pepe Poulsen, formand for De Konservative ved Viborg Domkirke, som han bor lige ved siden af, og som han holder meget af at komme i. Portræt af Søren Pepe Poulsen, formand for De Konservative ved Viborg Domkirke, som han bor lige ved siden af, og som han holder meget af at komme i.

Himmelsk musik og rendyrket støj.

Begge dele er til stede denne fredag formiddag i Viborg Domkirke, hvor organisten øver op til søndagens højmesse, mens Nationalmuseets konservatorer er i færd med en større restaurering af Joakim Skovgaards kalkmalerier...

Læs også
Top job