Politik

De politiske reaktioner vælter ind efter Støjbergs dom i Rigsretten

Den historiske ubetingede fængselsdom til Inger Støjberg i rigsretten mandag har hurtigt fået politikere, eksperter og kommentatorer til tasterne på de sociale medier.

Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard var mødt op foran rigsretten mandag for at støtte Inger Støjberg. Umiddelbart efter domsafsigelsen langede hun på twitter ud efter venstres tidligere næstformand, Kristian Jensen, for hans udmelding om, at han var glad for at have været med til stemme Inger Støjberg for Rigsretten.  Foto: Gregers Tycho Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard var mødt op foran rigsretten mandag for at støtte Inger Støjberg. Umiddelbart efter domsafsigelsen langede hun på twitter ud efter venstres tidligere næstformand, Kristian Jensen, for hans udmelding om, at han var glad for at have været med til stemme Inger Støjberg for Rigsretten. Foto: Jens Dresling

Tidligere udlændinge- og integrationsminister for Venstre Inger Støjberg er blevet kendt skyldig i Rigsretten og idømt 60 dages ubetinget fængsel. Det betyder, at hun skal afsone dommen enten i et fængsel eller med en fodlænke.

Det oplyste rigsretsformand og højesteretsdommer Thomas Rørdam på vegne af de 26 dommere i rigsretten ved domsafsigelsen mandag klokken 13 i Eigtveds Pakhus. ..

Læs også
Top job