Privatøkonomi

Kia går i haserne på VW T-Roc

Den nye, halvhøje Kia XCeed crossover byder både på en sportslig fremtoning og god plads, lover Kia.

Der er lagt op til et sportsligt udtryk i den nye, halvhøje Kia XCeed. Foto: Kia
Kia

Der er masser af buede linjer og sportslig attitude i det nyeste skud på den seneste Kia Ceed, der vokser i alle retninger. Det viser de første billeder af Kia XCeed, som den nye crossover er døbt. Det er en model, som placerer sig mellem Stonic og Sportage og på den front matcher biler som VW T-Roc. Det er da også helt bevidst, at Kia med en sportsligt udseende, halvhøj crossover vil give lidt mere spræl til den ellers familieorienterede klasse, hvor Nissan Qashqai er frontløberen. Kia lover dog også, at bilen har lige så meget plads i kabine og bagagerum som ”Europas bedst sælgende SUV’er”, hvilket er et klart hint til bl.a. Qashqai.

Emilio Herrera, der er chief operating officer hos Kia Motors Europe, uddyber:

»Det sporty design og den sporty attitude gør den nye Kia XCeed crossover mere attraktiv end mange højere og større SUV’er. Og det er uden at gå på kompromis med alsidigheden pga. den intelligente kombination af SUV’ens rummelig kabine og gode opbevaringsplads med et sporty og smart ydre,« siger han.

Den nye model vises officielt senere på måneden, hvor Kia også vil offentliggøre flere informationer om den nye bil.

Kia Ceed blev lanceret i en ny generation i fjor. XCeed følger en femdørs hatchback, en klassisk stationcar og den strømlinede Proceed Shooting Brake-stationcar, der kom tidligere på året.

BRANCHENYT
Læs også