Privatøkonomi

Den store Skoda er et sikkert hit

Kodiaq er blandt de bedste biler, når ønsket er op til syv sæder og fremragende allround-egenskaber.

Den røde Skoda Kodiaq 2,0 TDI Sportline er fræk at skue med sin sorte front og specielle fælge. I virkeligheden minder den meget om Kodiaq RS. Foto: Christian Schacht Der er tonsvis af plads om bord, og man kan vælge bilen med syv sæder. Foto: Christian Schacht Indvendigt er cockpittet yderst overskueligt, og der er Apple Carplay i skærmen. Foto: Christian Schacht Topmodellen RS imponerer især med sine fremragende køreegenskaber, men er også meget kostbar. Foto: Christian Schacht Firehjulstræk er ikke en nødvendighed, men en behagelighed, der er standard i RS-modellen og alle TDI med 190 hk. Foto: Christian Schacht

Leveringstider på over et år gjorde, at Skoda Kodiaq fik en noget bøvlet start på sit nye liv herhjemme. Ja, faktisk var den på et tidspunkt helt pillet af modelprogrammet, så man ikke engang kunne bestille den.

De tider er for længst forbi, og heldigvis for det. Skoda Kodiaq er nemlig en af de absolut bedste, når det gælder de store SUV’er, som fås med syv sæder, og overvejer man en fullsize familiebil med en høj kørestilling, tonsvis af plads, godt med udstyr og ikke mindst et stort udvalg af motorer, er det umuligt at undgå den store tjekke. ..

Læs også
Top job