• For abonnenter
Privatøkonomi

Udskejelsernes aften: »Nu er det nytår – og så skal den have en over nakken!«

Vores traditioner gør det til en vanskelig affære at servere en bæredygtig nytårsmenu. Men det er heller ikke nemt, når man står og skal vælge i køledisken.

Artiklens øverste billede
Nytårsaften skal der for de flestes vedkommende noget ekstraordinært på bordet. Arkivfoto: Melissa Kühn Hjerrild

Fint skal det være, og den får sjældent for lidt, når der handles kransekage, krudt og bobler mellem 27. og 31. december.

Nytårsaften skal der for de flestes vedkommende noget ekstraordinært på bordet. 

Sådan er det også for københavneren Emil Valentin, som er en såkaldt foodie. Det er slang for en, som går meget

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.