Privatøkonomi

Diskret VW Tiguan er fornyet i detaljen, men vent på plug-in hybriden

VW Tiguan er verdens bedst sælgende SUV. Bilen er nu opdateret. Inden længe er den også klar til stikkontakt, og den bør man nok vente på.

VW Tiguan har fået et mere markant udtryk, især her i topversionen, R-Line, hvor den minder om storebror Touareg. Foto: VW Tiguan er lige så bred, som den er høj, og det firkantede look giver masser af plads i kabinen. Foto: VW Inden man skriver under på en Tiguan med benzinmotor, bør man vente, til priserne på den ventede plug-in hybrid er klar, for de kan blive mere attraktive. Foto: VW Instrumenteringen er digital i alle udgaver undtagen basisversionen, men der er heldigvis en stribe klassiske betjeningsknapper i modsætning til f.eks. Golf. Foto: VW

Hvad skal man med en VW Tiguan, når man kan få de mindre modeller T-Roc og T-Cross. Sådan er der en del mærketro VW-fans, der tænker, når de skal skifte bil. Derfor har den klassiske store Tiguan måttet se de mindre SUV’er fra VW tage markedsandele de seneste par år.

Samtidig har designet med en dåbsattest fra 2016 nok taget sig en anelse kedeligt ud, men det ændres der på nu i forbindelse med et facelift. ..

Læs også
Top job