Serier

Ugens aktie: Corona har vendt op og ned på GN Store Nord

Høreapparat-divisionen har traditionelt været storebror i koncernen, men i 2020 fik den i den grad baghjul af headset-divisionen. 2021 står til at blive godt, men GN Store Nord er i meget høj grad følsom overfor, at coronavirus fortsætter.

Corona rammer verden
Der er vendt op og ned på divisionernes størrelse i GN Store Nord. Foto: PR

Essensen i at investere er at agere på en forventning om, hvordan verden vil udvikle sig. Det er noget, som normalt favoriserer de store investorer, som har råd til at betale for omfattende analyser af diverse markeder. Men under coronakrisen – og specielt i dens nuværende fase – kan alle være med.

Nu, hvor der synes at være konsensus om, at covid-19 nok vil være blandt os i al overskuelig fremtid, er det ikke så meget et spørgsmål om at forstå virologi, udvikling af vacciner og lignende. Det handler mere om at forstå menneskelig psykologi. Hvordan vil politikere, erhvervsledere og ikke mindst forbrugere reagere ved udsigten til jævnlige smittebølger? Vil det forandre beslutninger, eller vil vi med tiden vænne os til og acceptere risikoen som et vilkår?..

BRANCHENYT
Læs også