Privatøkonomi

Ugens aktie: Boozt står i en vanskelig analyse af kundernes reaktioner efter genåbning

For nethandelsvirksomheden, der nu også er børsnoteret i København, har coronakrisen givet et stort rygstød. Håbet er naturligvis, at mange af de nye kunder holder ved. Men om det bliver tilfældet, kan kun tiden vise.

Henrik Theilbjørn er formand i en række modevirksomheder. Ud over Boozt drejer det sig om Day, Rabens Saloner, PWT (der ejer bl.a. Tøjeksperten og Wagner) og Baum und Pferdgarten. Fotograferet i Rabens Saloner. Foto: Stine Bidstrup Bootz har verdens femtestørste automatiske robotlager, som leverer over 350.000 produkter til kunder hver måned. Foto: PR

Undertegnede skribent kommer bogstaveligt talt ud af coronakrisen med for små sko. Plus forskelligt andet: En dejlig vinterjakke, der imidlertid er så varm, at det kun vil være relevant at bruge den nogle få uger i en normal, klimaforandret, dansk vinter. To sweatre af dårlig kvalitet. En for stor skjorte. Og en bunke sokker, der virker urimeligt dyre.

Det hele er købt på nettet, og naturligvis kunne jeg returnere det, men det gider man ikke, når man er en moden mand, for hvem nethandel stadig er noget nyt og fremmedartet. ..

BRANCHENYT
Læs også