Serier

Kan verdens lykkeligste folk finde lykken efter corona?

I denne uge smed vi mundbindet, der har symboliseret coronapandemiens restriktioner. Nu skal vi nok ikke længere leve med frygt og isolation, men nogle af os får nu brug for hjælp til at lære at leve livet. Ifølge en ekspert er det ikke sikkert, at vi nogensinde bliver så lykkeligt et folk som før krisen.

Corona rammer verden
Lauge Nielsen og Jonas Hysaj går i 1. g på Silkeborg Gymnasium – i en klasse, hvor de nærmest ikke kender hinanden endnu. De går stadig med mundbind, fordi det er blevet en vane. Den 18-årige Sarah Kanschat Beck har lige afsluttet i 2. g. på Silkeborg Gymnasium. Hun været igennem nogle måneder med ekstra bekymringer, fordi hun har været bange for at smitte sine forældre med corona.. Søstrene Julie (tv.) og Louise Madsen har savnet at kunne være spontane i perioden med restriktioner. Søstrene Julie (tv.) og Louise Madsen har savnet at kunne være spontane i perioden med restriktioner. Vennerne Lauge Nielsen (th) og Jonas Hysaj mener, at man skal vænne sig til at gå i skole igen. Under coronakrisen har det ikke været de store forventninger, men nu skal man igen tage ordentlig tøj på og sætte håret. Den 18-årige Sarah Kanschat Beck har lige afsluttet i 2. g. på Silkeborg Gymnasium. Hun været igennem nogle måneder med ekstra bekymringer, fordi hun har været bange for at smitte sine forældre med corona.. Den 19-årige Victoria Bojsen mener, at hun har haft det bedre end mange andre, fordi hun har haft sin kæreste og 5-6 venner, som hun har kunnet være sammen med.

Det er midsommer; det er nu, vi ser, hvorfor vi elsker vort land, og det er nu, at vi ser hinanden uden mundbind – så tæt på, at vi næsten kan kramme.

Det er bare at løbe ud i livet igen, men ifølge eksperter er livet efter corona ikke helt så enkelt, som vi måske tror: For nogle af os vil de halvandet år med restriktioner, frygt og sygdom nemlig trække mentale spor længe endnu. ..

BRANCHENYT
Læs også