• For abonnenter
Privatøkonomi

Det gamle Jugoslavien oplever en gastronomisk revolution

Michelinstjernerne er for alvor kommet til Balkan, og i nabolandene Kroatien og Slovenien kan man spise fortrinligt i både byer og på landet.

Artiklens øverste billede
Restaurant 360 ligger flot på bymuren i Dubrovnik. Stedet har en enkelt michelinstjerne. Foto: PR

Glem alt om store kødretter, fedtede pomfritter, ærter fra dåse og menukort plastret til med falmede madfotos. Balkan har ry for at være ambassadør for det simple, uforfinede køkken, men i Kroatien har en ny generation af kogekunstnere taget kampen op – også med den store del af befolkningen, for hvem kvantitet stadig tæller højere end kvalitet.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.