Tech
0

Apples nye iPhone X vakte problemer på en af tech-gigantens vigtigste dage

Flere kunder havde fredag problemer med at aktivere deres nye iPhone X.

Chefdesigner i Apple, Jony Ive, og Apples adm. direktør, Tim Cook, viser tech-gigantens nye telefon iPhone X frem.  Foto: David Paul Morris

Lanceringen af Apples nye iPhone X skete ikke helt uden problemer.

Flere amerikanske kunder havde fredag problemer med at låse deres nyindkøbte iPhone X op, skriver Bloomberg.

Første gang man benytter en iPhone, skal man logge på en trådløs internetforbindelse for at låse telefonen op. Men flere kunder oplevede, at telefonen ikke ville logge på internettet, og deres nye telefoner var dermed ubrugelige, indtil problemet kunne løses.

Herefter gik flere kunder fra henholdsvis AT&T og Verizon - to af USA's største teleselskaber - på Twitter for at klage over problemet, skriver Bloomberg.

»Nogle af vores kunder oplevede forsinkelser i aktiveringen af deres iPhone X,« udtalte en talsmand fra AT&T fredag, men understregede i øvrigt, at problemet blev løst i løbet af dagen.

En talsmand fra Verizon vil over for Bloomberg ikke bekræfte, at telefoner, som selskabet har solgt direkte til kunderne, skulle have haft problemer.

Apple har endnu ikke kommenteret de tekniske problemer, der opstod på en dag, hvor kunder over hele verden havde stillet sig i kø for at være de første, der fik fingrene i den nye iPhone X.

Telefonen lanceres i forbindelse med Apples 10-års jubilæum, og den høje efterspørgsel har allerede fået tech-giganten til at forudse rekordhøj omsætning i årets sidste kvartal.

BRANCHENYT
Læs også