Tech

Virus får stribevis af techselskaber til at holde sig væk fra Spanien

Amazon, Sony, LG og en masse andre selskaber har meldt afbud til Mobile World Congress i Barcelona.

Listen over afbud til Mobile World Congress i Spanien er efterhånden lang. Her ses en af de mere end 100.000 deltagere i færd med at beundre en telefon ved messen i 2016. Foto: MWC

Selv om der indtil videre blot er registreret to smittetilfælde i Spanien, får frygten for coronavirussen nu stribevis af techselskaber til at trække sig fra Mobile World Congress i Barcelona i slutningen af februar.

Det skriver Computerworld.

Messen plejer at tiltrække flere end 100.000 besøgende fra hele verden, men vil efter alt at dømme være en skygge af sig selv i 2020. Således har Amazon, Sony, LG, Ericsson, TDC, 3 og Tele2 allerede meldt afbud, mens Samsung og ZTE i første omgang reducerer deres tilstedeværelse ved messen, hvor branchefolk foruden at netværke i stor stil sædvanligvis præsenteres for spritnye produkter.

Globalt set har antallet af smittede personer nu passeret 40.000 og medført 1.000 dødsfald, hvoraf Kina tegner sig for langt størstedelen som følge af, at coronavirussen har sit udspring i byen Wuhan. Det har fået Mobile World Congress til at formene folk fra Hubei-provinsen adgang, men kinesiske selskaber som Huawei og Lenovo agter ikke desto mindre at vise sig frem på messen i Barcelona.

BRANCHENYT
Læs også