Tech

Bugatti sætter elektrisk miniature-bil til salg

Den nye elektiske mini-bil er ifølge Bugatti beregnet til unge teenagere og koster over 200.000 danske kr.

Den elektriske miniature-Bugatti er ifølge bilproducenten beregnet til unge teenagere. Foto: Bugatti

Står du og mangler en gave til den kommende børnefødselsdag? Så har det eksklusive bilmærke Bugatti måske løsningen.

Så længe du altså har penge nok.

Det fransk-italienske bilmærke har nemlig i samarbejde med det engelske brand The Little Car Company fremstillet 500 elektiske miniature Bugatti-biler til børn, hvoraf et par af dem nu er tilgængelige.

Det skriver CNN.

Det er dog ikke helt billigt, hvis den eksklussive miniaturebil skal være at finde på gavebordet til den kommende børnefødselsdag.

Den elektriske bil, der har fået navnet Bugatti Baby II og naturligvis kan køre, har nemlig ifølge CNN en pris på 35.000 dollar svarende til knap 225.000 danske kr.

Ifølge mediet blev samtlige af Bugattis 500 elektiske biler til børn solgt, efter at de forrige år blev lanceret på en bilmesse. Coronapandemien fik dog flere købere til at ændre mening, og derfor meddelte Bugatti fredag, at flere miniature-biler nu igen er mulige at købe.

Bugatti Baby II er en moderne fortolkning af Bugatti Baby, som bilmærkets stifter, Ettore Bugatti, i 1926 producerede til sin yngeste søn.

Den første model af den eksklussive børnebil var en kopi af den berømte Bugatti Type 35 racerbil.

Den ny Bugatti Baby II har en størrelse, der svarer til 75 pct. af den orginale racerbil, og er ifølge bilproducenten beregnet til unge teenagere.

Læs også
Top job