Tech

Derfor tvivler biograferne på, at James Bond vil gå i seng med fjenden

Filmselskabet MGM har angiveligt tilbudt streamingmarkedet at overtage "No Time To Die" for 600 mio. dollars. Det er dog et usandsynligt udfald af flere grunde, vurderer danske fagfolk.

Hvor lang tid kan James Bond i skikkelse af Daniel Craig blive ved med at udskyde premieren på "No Time To Die"?Foto: Michael Sohn/AP Brancheforeningen Danske Biografer anført af Lars Werge har i månedsvis kæmpet for at få en hjælpepakke. Den dobbelte udskydelse af årets største blockbuster, James Bond-filmen "No Time To Die", har  blot sendt branchen endnu mere i knæ. Foto: Jonathan Bjerg Møller Foto: Jonathan Bjerg Mølller

Hvor mange skud har James Bond tilbage i pistolen, før den britiske agent må opgive at redde alverdens biografer i et forsøg på selv at slippe levende fra superskurken Mr. Covid?

Det spørgsmål bliver nu stillet i de bløde sæder i den hårdt ramte branche oven på den dobbelte udskydelse af ”No Time To Die”. For producenten bag James Bond-filmen, MGM, er tilsyneladende parat til at lade Netflix, Apple+ eller en anden streamingtjeneste løbe med premieren, fordi pandemien ikke ser ud til at blive slået ned lige foreløbig. ..

Læs også