Tech

Endnu et opkøb: Midtjysk it-koncern er ved at blive et milliardforetagende

IT Relation overtager nu rådgivningsfirmaet Improsec for at specialisere sig inden for cybersikkerhed. Koncernen med sæde i Herning har købt mere end et dusin forretninger i løbet af tre år.

IT Relation med Henrik Kastbjerg i spidsen forsøger nu for alvor at omfavne cybersikkerhed side om side med koncernens tre øvrige forretningsområder – cloudservices, forretningsløsninger og professionelle services.

Den midtjyske koncern IT Relation styrker nu forretningsområdet cybersikkerhed og nærmer sig efterhånden 1.000 medarbejdere.

Koncernen har netop opkøbt rådgivningsfirmaet Improsec, der tæller 26 medarbejdere og en omsætning på 26 mio. kr. i kraft af en vækst på 60 pct. i 2020. Firmaet har specialiseret sig i at finde sårbarheder i kundernes digitale infrastruktur og forbedre sikkerheden, hvilket det nye moderselskab har behov for at kunne tilbyde sammen med sine cloudservices og forretningsløsninger. Det har eksempelvis været tilfældet i forbindelse med det aktuelle angreb på Ritzaus Bureau, hvor IT Relation har samarbejdet med CSIS. ..

BRANCHENYT
Læs også