Tech

Disney+ vil lave indhold til voksne

På Disney+ vil en ny sektion kaldet Star fra den 23. februar byde på film, serier og tv-programmer til voksne.

Disney har torsdag annonceret, at der er en ny Starwars-film på vej i 2023. Det vides endnu ikke, om de berømte stormtroopers (på billedet) skal være med i filmen. Arkivfoto: Mario Anzuoni/Reuters

Streamingtjenesten Disney+, der blev lanceret i november 2019, har haft medvind fra begyndelsen. Nu vil tjenesten udvide sit indhold med en ny sektion, der skal hedde Star. Den lanceres 23. februar og vil indeholde mere end 1000 film, serier og tv-programmer til voksne.

Nyheden kom på Disneys investormøde torsdag sammen med en række andre store nyheder om tjenestens kommende serier. Foruden Star vil Disney+ komme til at indeholde sektionerne Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Star-indholdet vil blandt andet komme fra 21st Century Fox programmerne, som Disney har opkøbt.

Det vil desuden blive muligt for forældrene at tilføje en adgangskode til Star-sektionen.

På investormødet annoncerede Disney en ny Star Wars-film, der skal komme til jul 2023 samt store streamingplaner.

Filmen har fået titlen "Rogue Squadron", og den skal efter planen instrueres af den amerikanske instruktør Patty Jenkins.

Hun er blandt andet kendt for at have instrueret superheltefilmen "Wonder Woman" fra 2017.

Derudover vil Disney udvide Marvel- og Star Wars-franchiset yderligere på streamingtjenesten. Henover de næste par år vil underholdningsgiganten nemlig udgive 10 nye tv-serier til hvert franchise og 15 originale Disney- og Pixarfilm samt 15 Disney og Pixar serier.

Samlet set en masse gode nyheder for de mange Disney-fans, som allerede har tegnet abonnement hos streamingtjenesten. Som et hår i suppen annoncerede Disney da også, at abonnementsprisen til gengæld vil stige med 33 pct. fra 59 kr. i måneden til 79 kr.

Prisstigningen skal finansiere den store portion af nyt indhold, hvoraf en del bliver eksklusivt udgivet på Disney+, forklarer Disney.

Læs også
Top job