Tech

Telenor-chef jubler, mens mobilomsætningen træder vande - få overblikket på 2 minutter

Efter en regulær afklapsning i 2018 og 2019 har Telenor fem kvartaler i træk høstet flere mobilkunder. I alt er det blevet til 43.000 flere mobilkunder siden den 1. januar 2020.

Lars Thomsen, som tog over som topchef i norskejede Telenor Danmark den 1. august sidste år, giver resultatet for 1. kvartal karakteren yderst tilfredsstillende. Foto: PR/Telenor.

Topchef i Telenor Danmark Lars Thomsen kalder selskabets regnskab for 1. kvartal »yderst tilfredsstillende« efter endnu et kvartal med vækst i mobilkundetallet.

1. Tallene. Telenor, der er Danmarks næststørste telekoncern, kommer ud af de første tre måneder af 2021 med en samlet omsætning på 1.307 mio. norske kr. (948 mio. kr.) - en stigning på 2,6 pct. i forhold til samme tid sidste år. Driftsindtjeningen følger trop og stiger 1,6 pct. til 315 mio. norske kr. (264 mio. kr.). Dermed fortsætter den vækstrejse, som tidligere Telenor-topchef Jesper Hansen bebudede i februar sidste år efter to års kundemæssig nedtur for det norskejede selskab...

Læs også
Top job