Tech

Studieportalen Studocu modtager 300 mio. kr. i kapitalindsprøjtning: »Vi vil tidoble«

Den hollandske studieportal med dansk islæt Studocu får nu tilført over 300 mio. kr. i jagten på at ekspandere yderligere.

Studocu blev udviklet efter et behov for en mere effektiv måde at udveksle viden og noter. På billedet ses f.v. vicedirektør Reynald Fasciaux, adm. direktør Marnix Broer, teknologichef Lucas van den Houtenog udviklingsdirektør Rasmus Wolff foran hovedkontoret i Amsterdam, der tidligere var et gymnasium. Foto: Jitske Nap. Rasmus Wolff har tidligere været udviklingsdirektør i Just-Eat samt kommerciel direktør for rejsesitet GetYourGuide i Berlin. Foto: Jitske Nap.

Det startede som et behov for at kunne udveksle viden og noter med medstuderende på en effektiv måde. Nu kan teknologivirksomheden StuDocu se frem til en kapitalindsprøjtning på over 300 mio. kr.

Det er den fransk-amerikanske venturekapitalfond Partech, der skyder det store beløb i den hollandske virksomhed, der har den danske investor og tidligere udviklingsdirektør i JustEat Rasmus Wolff som udviklingsdirektør med ansvar for at internationalisere virksomheden...

Læs også
Top job