Tech

Telegigant er larmende tavs om farvel til topdirektør – få overblikket på 2 minutter

En ny organisation ville fra årsskiftet gøre Michael Moyell Juul til en af frontfigurerne i fremtidens TDC. Det kommer ikke til at ske. I stedet er den 47-årige Nuuday-topchef nu fortid i TDC.

Michael Moyell Juul blev udnævt til topchef i TDC-ejede Nuuday i november 2019. Nu er han fortid i telegiganten. Foto: Stine Bidstrup.

Ud af det blå har TDC skiftet ud på posten som topchef i Nuuday, som favner alle telekæmpens kundevendte selskaber som f.eks. Yousee, Telmore og TDC Erhverv. Ud er gået Michael Moyell Juul, som fik 19 måneder i chefstolen, og ind er kommet 51-årige Jon James, der p.t. bor i Storbritannien.

1. Udskiftningen. Udskiftningen af Nuuday-chef Michael Moyell Juul kommer som et lyn fra en klar himmel. Michael Moyell Juul blev udpeget til Nuuday-topchef i november 2019. Siden har han kæmpet for at gøre den indtjeningsmæssigt svageste del af TDC-forretningen stærkere. Det er bl.a. sket gennem flere omfattende fyringsrunder. Selv om regnskabstallene fortsat er langt fra prangende, har det ikke affødt offentlig kritik fra hverken TDC-topchef Henrik Clausen eller TDC’s ejere, ATP, PFA, PKA og den australske kapitalfond Macquaire...

Læs også