Tech

Bauhaus kører på nødblus efter alvorligt hackerangreb

Byggemarkedskæden kæmper hårdt for at håndtere situationen, meddeler adm. direktør Mads Jørgensen.

Bauhaus vil løbende informere sine kunder om udviklingen på bauhaus.dk. Foto: Søren Vendelbo.

Bauhaus er i weekenden blevet udsat for et så alvorligt hackerangreb, at byggemarkedskæden nu beder kunderne om at have ekstra tålmodighed i varehusene og i webshoppen.

»Vi har fået rigtig travlt, og overalt bliver der kæmpet hårdt for at håndtere situationen. Vores vigtigste fokus er kunderne og fortsat at yde den bedst mulige service,« lyder det i en pressemeddelelse fra adm. direktør Mads Jørgensen.

Varehusene holder indtil videre åbent som normalt, men forventer længere leveringstider i webshoppen som følge af de udfordrede systemer, der betyder, at kundesupportcentret modtager uforholdsmæssigt mange opkald og mails.

»Det er for tidligt at sige noget om, hvor længe vi skal bruge på at få systemerne fuldt tilbage. Vi kan også løbe ind i kapacitetsbegrænsninger på den korte bane ved den nøddrift, vi kører med vores it- og betalingssystemer, men indtil videre er vi heldigvis i stand til at holde varehusene åbent,« forklarer Mads Jørgensen.

Bauhaus har endnu ikke dannet sig et overblik over hackerangrebets udformning og omfang, men forventer at offentliggøre en mere detaljeret afrapportering mandag.

BRANCHENYT
Læs også