Tech

Telenor snigløber Yousee med unik bredbåndsløsning fra TDC – få overblikket på 2 minutter

I marts lancerede TDC Net en 2,5 Gbit/s-fiberforbindelse i udvalgte områder i landets fire største byer. Yousee har ikke løsningen på salgshylden. Det har Telenor til gengæld.

Der er givetvis brede smil på chefgangen i Telenor Danmark, efter at det norskejede selskab har formået at overhale TDC med en bredbåndsløsning lanceret af selvsamme TDC. Foto: Carsten Andersen.

I marts tog TDC’s infrastrukturselskab, TDC Net, et skelsættende skridt på bredbåndsmarkedet med lanceringen af 2,5 Gbit/s-forbindelser i udvalgte områder. Alligevel er Danmarks største bredbåndsudbyder – TDC-ejede Yousee – ikke først med tilbuddet.

1. Ferrari-hastighed. Telenor Danmark har siden lanceringen af Maxspeed i januar 2020 satset målrettet på at få en større bid af bredbåndsmarkedet. Nu er Telenor som det første selskab herhjemme klar med et tilbud til bredbåndshungrende danskere om en 2,5 Gbit/s-forbindelse til 599 kr. om måneden. Den nye satsning sker i første omgang i for »nogle tusinde adresser« i landets fire største byer. Men dækningen vil løbende blive udvidet, lyder det...

Læs også