Tech

Store skiftedag på chefgangen i TDC-datter – få overblikket på 2 minutter

TDC-datteren Nuuday styrtbløder kunder, og nu har den nye Nuuday-topchef, Jon James, åbenbart fået nok. Det betyder bl.a. et farvel til Yousee-direktøren.

Jon James, der bl.a. har en fortid i Tele2 og Virgin Media, blev den 15. juni ny topchef i TDC-ejede Nuuday. 64 dage senere skifter han ud på flere afgørende chefposter i Nuuday og Nuuday-forretningens største aktiv, Yousee. Foto: TDC Group/PR.

Blot to måneder efter sin tiltræden som topchef i TDC-forretningens kundevendte selskab Nuuday ryster britiske Jon James cheftræet i både Nuuday og TDC’s største teleforretning, Yousee. Det betyder bl.a. et farvel til Yousee-chefen.

1. Yousee-forretningen. Jon James’ forgænger på posten som Nuuday-topchef, Michael Moyell Juul, forsvarede trods konstante tab af Yousee-kunder nidkært Jacob Mortensens indsats i front for Yousee-forretningen. Michael Moyell Juul blev i juni afløst af Jon James, der kun skulle bruge 63 dage til at gennemskue, at Yousee-forretningen »tilbyder ikke altid den gode digitale kundeoplevelse«, som kunderne fortjener. Nu er Jacob Mortensens tid som Yousee-direktør forbi...

Læs også