Tech

Kunderne er vilde med Telenor – men tilstrømningen var større sidste år

Telenor kommer flyvende ud af 3. kvartal. Vi har haft et fantastisk kvartal, lyder opsummeringen fra Lars Thomsen, topchef i Telenor Danmark.

Telenor-forretningen har i 3. kvartal kapret 5.000 nye mobilkunder. Det bringer årets samlede høst op på 13.000 mobilkunder. Foto: Carsten Andersen.

Telenors danske teleforretning får ros af topledelsen i den norskejede telegigant. Telenor Danmark fortsætter den »positive trend« med endnu et kvartal med »solide« resultater, lyder det fra Telenor-koncernens topchef Sigve Brekke.

1. Tallene. Telenor-overskuddet på den daglige drift lander på 278 mio. kr. - det bedste kvartalsresultat i nyere tid. Forklaringen skal bl.a. findes i omsætningen, der år til år stiger 7,5 pct., men den stigende driftsindtjening hænger også sammen med den turnaround, som Telenor-forretningen har været igennem de seneste par år. At den nu for alvor begynder at give pote, ses bl.a. ved, at Telenor formår at hente et overskud på den daglige drift på 28,50 kr. for hver 100 kr. omsat. Primo 2018 var det tilsvarende resultat omkring 16 kr...

Læs også