• For abonnenter
Tech

Unge danskere har omdannet madspild til en millionforretning

Indsigt: "Too Good To Go" forsøger at forhindre madspild over hele verden og har rundet 100.000 brugere efter et halvt år. Men hvorfor har spisestederne ikke fundet på det samme forlængst?

Artiklens øverste billede
Thomas Momsen, Klaus Pedersen og Stian Olesen har samlet en millionforretning op midt i al madspildet.

Det er lidt af en mundfuld at forsøge at skabe en forretning ud af madspild. For hidtil har alverdens kampagner blot bekræftet, hvor svært det er at forhindre færdigtilberedte fødevarer i at blive smidt ud sidst på aftenen, når spisestederne har sendt deres sidste gæster hjem. Derfor slås Jorden stadigvæk med et paradoksalt problem - at

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.