Weekend

Malt lige til øllet

Folkene bag Malt har forvandlet Aarhus’ gamle bryghus til en imponerende flot, fællesspisende gastropub. Køkkenet har dog svært ved at følge med det fremragende specialøl.

MALT har til huse i Ceres-bryggeriets gamle kældre midt i Aarhus, og især de smukke hvælvinger og det smukke trægulv giver restauranten et helt særlig atmosfære. Her ses sommelier Artemis Lilo, som er i gang med at servicere gæster ved langbordet. Foto: Benjamin Nørskov

Artemis Lilo

Man deles. Det er sådan, man gør på Malt. Maden kommer flyvende på fælles fade fra det åbne køkken, og så tager gæsterne ellers for sig. Uformelt og ligetil, det er recepten, og man skyller gerne efter med specialbryg.

Det kan dårligt være anderledes, når man nu har indtaget Ceres-bryggeriets gamle kældre midt i Aarhus. Her bryggede Ceres i hele 152 år frem til lukningen i 2008, og nu har den lokale restauratør Søren Anker knyttet an til de stolte traditioner med sin nye ølrestaurant. Det giver god mening...

BRANCHENYT
Læs også