Weekend

Ny Honda ligner elbilernes iPhone

Den kække Honda e Prototype, som bl.a. byder på kamerasidespejle som standard, skal være et velkørende bud i en ny klasse for elektriske små premium-minibiler.

Den nye lille elektriske Honda-bybil oser af nostalgi og charme. Den skal konkurrere i premium-klassen og klarer over 200 km på en opladning. Foto: Honda

Den er nærmest afvæbnende som en hundehvalp og oser af nostalgi, men er alligevel fremme i de teknologiske sko. Den endelige produktionsklare version af Hondas lille ny elbil, kaldet Honda e Prototype, som står på podiet ved den kommende biludstilling i Genève, ser lovende ud.

Den elektriske bybil bygger videre på det koncept, som Honda viste for to år siden, og den kommer i produktion senere på året. Den baghjulstrukne bil har en rækkevidde på over 200 km og kan lades 80 pct. op på en halv time, lover Honda. Et par hundrede km lyder ikke imponerende efter dagens standard, men det skal ses i lyset af, at det er en lille bil. Rækkevidden kan dog nå at blive justeret, før alle data offentliggøres, lyder det fra Honda. ..

BRANCHENYT
Læs også