Weekend

Fagforeningsbossen har valgt den store Skoda

Hun er en lille kvinde i en fagforeningsverden, hvor mændene pr. tradition har været store af statur. Men når det kommer til valg af bil, er der intet petit over formanden for FH, det tidligere LO, Lizette Risgaard.

En stor Skoda Superb er bilen for FH-formanden, LIzette Risgaard. Foto: Jens Høy Den store Skoda har en traditionel farve, og det skyldes, at så er den lettere at sælge igen, siger Lizette Risgaard. Foto: Jens Høy Hvis møderne foregår længere væk, foretrækker Lizette Risgaard at køre selv, og hun elsker at høre høj musik i bilen.  Foto: Jens Høy

Lizette Risgaard glider let og elegant af på spørgsmålet om, hvorfor hun kører rundt i så stor en bil som Skoda Superb, ved at stille modspørgsmålet: Det havde du sikkert ikke spurgt mig om, hvis jeg havde været en mand.

Jo, scenen som den spinkle kvinde i en mandsdomineret verden er en, som Lizette Risgaard har lært at færdes på med snorlige elegance. Lokation er kantinen i FH-huset på Islands Brygge i København, hvor vi har sat den travle formandskvinde i stævne til en snak om biler. ..

Læs også
Top job