Weekend

Michelin-skuffelsen klæbede til tallerkenen på Frederikshøj

Wassim Hallals blærede perfektionistkøkken slog langtfra gnister, da vi lagde vejen forbi. Det var, som om skuffelsen over den seneste Michelin-uddeling havde forplantet sig til Aarhus’ dyreste gourmetadresse.

Wassim Hallal (tv.) har siden 2011 positioneret Frederikshøj blandt landets bedste gourmetrestauranter. Han har en Michelin-stjerne, og han er to gange blevet hædret som indehaver af titlen som årets restaurant. Her ses han i køkkenet med sine kokke på Frederikshøj. Foto: Mikkel Berg Pedersen

»Man kan ikke hygge sig vej til verdenseliten,« skriver Wassim Hallal i sin seneste kogebog.

En sag på syv kg, der udkom i kun 100 eksemplarer med originale Kvium-litografier i eget egetræsmøbel. Pris: 25.000 kr. Både bog og bonmot siger ikke så lidt om den ambitiøse mesterkok...

Læs også
Top job