Weekend
BREAKING

Svinkløv Badehotel er tilbage, smukkere end nogensinde

Bocuse d'Or vinder Kenneth Toft-Hansen træder beskedent i baggrunden og lader sommeren få ordet på det nye Svinkløv Badehotel.

Svinkløv Badehotel troner igen ved Fjerritslev på den jyske vestkyst. Foto: René Schütze Desserten var ren sommer. Foto: René Schütze Retterne skifter hver dag, men er altid farverige. Foto: René Schütze Kenneth Toft-Hansen har netop vundet Bocuse d'Or, men på Svinløv Badehotel går han nu ikke rundt og praler af det. Foto: René Schütze Madanmeldelse på Svinkløvbadehotel

meget gerne billeder af hotellet og havet -og lokalet. Og af retterne fra den store menu, om muligt. Portræt af kokken Kenneth.

Næste morgen stod jeg op lidt før seks, det var virkelig en smuk morgen. Havet var næsten stille, og hvor blæsten markerede sig, da vi ankom, var her nu mildt og fredfyldt, havet var roligt, og man kunne sagtens have drukket sin kaffe ved et af bordene foran hotellet, der har udsigt til havet; det var, som om Vorherre smilede til den nye regering.

I går aftes var jeg den eneste, der tjekkede mobilen for en exitpoll klokken otte, og officielt er mobiltelefoner stadig forbudt på området, her er intet internet heller; alt er ved det gamle. Og det var et rent svineheld, at vi fik lov at overnatte her, man havde haft nogle aflysninger, så vi slap for at skulle køre to timer videre efter middagen. Men ellers er alt udsolgt, for så vidt angår værelser hele resten af sæsonen. Man kan godt prøve at ringe, men telefonen fungerer ikke altid, og desuden er der ofte meget travlt, så det er nærmest umuligt at komme igennem. Lidt træls, som den venlige dame i receptionen formulerede det, hvad der er svært at være uenig i...

BRANCHENYT
Læs også