Weekend

Den nye BMW 3-serie er den måske bedste bil i klassen

Audi og især Mercedes-Benz kan godt begynde at trække i træningsdragten. BMW’s nye 3-serie indfrier nemlig alle forventninger fra sine vellykkede forgængere.

Designet på den nye BMW 3-serie har ændret sig en del, bl.a. er kølergrillen gjort større, samtidig med at bilen er vokset. Foto: Christian Schacht Også omme bagpå er der sket ting og sager med 3-serien, som vi tester i den formentlig mest populære variant med 190 hk dieselmotor. Foto: Christian Schacht Digitale instrumenter er standard i Sport Line, og det giver kabinen et moderne anstrøg. Grafikken er dog noget gnidret. Foto: Christian Schacht Sæderne i Sport Line er med ekstra lårstøtte, og det kan virkelig anbefales. Foto: Christian Schacht Bagagerummet er omtrent som i konkurrenterne fra Audi og Mercedes. En mere praktisk stationcar kommer til efteråret. Foto: Christian Schacht Den større front vækker opmærksomhed i trafikken og sikrer, at forankørende ofte giver plads på motorvejen. Foto: Christian Schacht

En berømt far kan gøre livet lidt nemmere. Men de specielle gener kan også være en evig stræben for sønnike, der skal leve op til farmands præstationer. Ofte ender det med uindfriede forventninger. Se blot i fodboldverdenen, hvor de færreste sønner kan leve helt op til deres berømte fædre.

Eksemplet illustrerer scenen hos BMW, hvor den spritnye 3-serie skal løfte arven fra den bestående model, der siden 2012 har været en bragende salgssucces. Og alle forgængerne til den. Ikke nogen nem opgave, da nutidens 3-serie stadigvæk kører fremragende og fortsat har et højt teknisk niveau. Siden den første 3’er fra 1975 har modelserien været den køreglade bilists foretrukne valg i klassen for de kompakte prestigebiler, ofte i firmaklassen. ..

BRANCHENYT
Læs også