Weekend

Porsche viser sin første elbil, og den bliver vild og voldsom

Porsche Taycan, der kommer til vinter, kan spurte til 100 km/t. på under tre sekunder, men ikke lade helt så hurtigt, som fabrikken havde stillet i udsigt.

Porsches første elbil, Taycan, er udviklet på en helt ny platform til elbiler og er en lang, bred og lav sportsvogn med fire døre. Foto: Porsche Interiøret er stort set uden knapper, bemærk, at den kan bestilles med ekstra skærm til passageren. Foto: Porsche Den nye Taycan kommer i to varianter - Taycan Turbo og Taycan Turbo S. Turbo S er den hurtigste og kan levere et overboost så den yder 761 hk. mens en Taycan Turbo maksimalt kan yde 680 hk. Foto: Porsche Opladningen kan foregå ved op til 270 kW, hvilket er voldsomt, men ikke de 350 kW, som Porsche i første omgang meldte ud. Foto: Porsche

Fire år er der gået, siden Porsche viste sin konceptbil, Mission E, der var pejlemærket til Porsches første elbil. Nu er sløret så endelig blevet løftet for den færdige model, der kommer på markedet i starten af 2020.

Navnet er for længst blevet afsløret som Taycan, og den er den første fuldt elektriske bil, Porsche har lanceret i sin næsten 90-årige historie. Det er en slank vogn med fire døre og lav som en 911. ..

BRANCHENYT
Læs også