Weekend

Når mad er godt håndværk

Restaurationen restaurerer og har gjort det i snart 30 år. Et uprætentiøst, præcist og generøst, næsten kærligt køkken.

Bo Jacobsen, en håndværker i arbejde. Foto: Nicolai Lorenzen Tarteletten beherskede sig, og der gik ikke ædekonkurrence i den. Foto: Nicolai Lorenzen Frugtgrød, som vor mor burde have lavet den. Foto: Nicolai Lorenzen Bo og Lisbeth Jacobsen har stået bag Restaurationen i snart 30 år. Foto: Nicolai Lorenzen Der var dybde i smagen i muslingeserveringen. Foto: Nicolai Lorenzen Det danske og det franske mødtes over oksehalerne. Foto: Nicolai Lorenzen Snacks, en fin signatur. Foto: Nicolai Lorenzen


Al journalistik jager nyheden, også restaurantanmeldelsen. Det nye er det spændende, så er det væk, og så er der noget andet, der er nyt. Men hvad med den restaurant, der bliver liggende? Samme sted, år ud og år ind, fordi restauratøren forstår at drive en sund forretning og i øvrigt holder gæsterne glade? Der er en tendens til at overse dem på sider som disse, og det er dybt urimeligt.
 ..

BRANCHENYT
Læs også