Weekend

Nikolaj Coster-Waldau i spænding: Vinder han en Emmy-pris?

Det hører absolut til sjældenhederne, at en dansk skuespiller nomineres til en Primetime Emmy Award. Men Nikolaj Coster-Waldau er lige netop det, og hvad er så hans chance for at få statuetten?

Nikolaj Coster-Waldau, som for andet år i træk er nomineret til prisen ”Bedste mandlige birolle i en dramaserie” med sin præstation som Jaime Lannister i den verdensberømte HBO-serie ”Game of Thrones”. Arkivfoto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix Nikolaj Coster-Waldau som Jaime Lannister i HBO-serien Game of Thrones.  Foto: Canal+/HBO

Natten til mandag er der i hvert fald én dansker, der med stor sandsynlighed er vågen, når det igen er blevet tid til at hylde de mest enestående amerikanske tv-produktioner under årets Primetime Emmy Award 2019.

Manden, der må formodes at være spændt, er den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau, som for andet år i træk er nomineret til prisen ”Bedste mandlige birolle i en dramaserie” med sin præstation som Jaime Lannister i den verdensberømte HBO-serie ”Game of Thrones”. ..

Læs også