Weekend

Der er liv i Udkantsdanmark - især på Hotel Saxkjøbing i Sakskøbing

Hotel Saxkjøbing lever i bedste velgående.

Hotel Saxkjøbing er nænsomt renoveret efter Claus Meyers overtagelse. Foto: Nils Lund Pedersen Pariserbøffen var vel snarere en hakkebøf - og som sådan virkelig god. Foto: Nils Lund Pedersen Grillpølsen var ekstraordinært god - et frækt valg på kortet. Foto: Nils Lund Pedersen Det var en anelse svært at fange brødets kvalitet under det høje pynt -og salatbladet var som altid unødvendigt. Foto: Nils Lund Pedersen Hønsesalaten var god, om end skæmmet af en våd agurkesalat.
Foto: Nils Lund Pedersen Frokost på Hotel Saxkjøbing

Sit fædreland skylder man alt, hvad man kan udrette, mente sprogforskeren Rasmus Rask, men hvad skylder man sin fødeø, hvis man er lollik med international succes? Entreprenante Claus Meyer (der f.eks. lige har overtaget forpagtningen af Restaurant Tårnet på Christiansborg) var ikke i tvivl: Man skylder at skabe liv, at prøve noget – f.eks. at drive et hotel...

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også