Weekend

Højt belagt på Nationalmuseet

Bortset fra kagen må man sige, at Smör afkræfter eventuelle fordomme om dårlig mad på museer; de ved, hvad de gør her.

Restaurant Smör på Nationalmuseet serverer bl.a. en glimrende hønsesalat, der er garneret med nogle ret solide skiver kyllingeskind. <cutline_credit>Fotos: Stine Bidstrup</cutline_credit> Restaurant Smør på Nationalmuseet. Køkkenchef Annie Ursula Laurie styrer køkkenet, hvor der kun er kvinder ansat til at lave mad. Her anrettes tatar.
Foto: Stine Bidstrup Restaurant Smør på Nationalmuseet. Køkkenchef Annie Ursula Laurie styrer køkkenet, hvor der kun er kvinder ansat til at lave mad.
Foto: Stine Bidstrup Restaurant Smør på Nationalmuseet. 
Foto: Stine Bidstrup Restaurant Smør på Nationalmuseet. Køkkenchef Annie Ursula Laurie (TH)styrer køkkenet, hvor der kun er kvinder ansat til at lave mad.
Foto: Stine Bidstrup Restaurant Smør på Nationalmuseet. Hønsesalat. Foto: Stine Bidstrup Restaurant Smør på Nationalmuseet. Fiskefilet. Foto: Stine Bidstrup


..

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også