Weekend

På nyt hotel kan du finde roen og sove fredfyldt midt i Londons mylder

Hotelkoncept i Londons travle bymidte satser målrettet på at sikre gæsterne stille stunder og god søvn.

På hotellet Zedwell Piccadilly er der fokus på fred og ro, både når det gælder lyd, indretning og belysning. Foto: PR

Wellness handler ikke længere kun om spaoplevelser, saunagus og sund kost. Ro og søvn er blevet lige så vigtige parametre. Og nu tager et nyt hotel i London, som åbner i februar, udfordringen op. Selv om Zedwell Piccadilly ligger midt mellem de hektiske og travle knudepunkter Leicester Square og Piccadilly Circus er hotellet indrettet, så alle, der tjekker ind, er sikret de optimale muligheder for at lægge storbyens virvar bag sig og komme helt ned i gear.

På det nye hotel er værelserne udformet som trygge, fredelige steder uden vinduer – hotellet kalder dem selv en slags ”pubbe”, hvor man ikke bliver forstyrret af lyset og mylderet uden for. Her er heller ingen indviklede fjernbetjeninger, tv-skærme eller andet rod, der kan distrahere, og der er tænkt i lydisolerede døre, lofter og vægge. Luften er filtreret og frisk, og den afdæmpede belysning er gennemtænkt, så den understøtter hvile og søvn. Endelig har man prioriteret naturlige materialer i indretningen – fra egetræssenge til sengelinned af egyptisk bomuld. Er det ikke nok, er der også mulighed for at dyrke yoga på hotellet.

»Søvn er ikke en luksus, det er en sindstilstand, vi må tage til os for at leve bedre,« lyder hotellets filosofi på Facebook.

Flere søvnhoteller på vej

Det nye Zedwell Piccadilly har mere end 700 værelser fordelt på 10 etager. Det er muligt at komme til hotellet direkte fra undergrundsstationen ved Piccadilly Circus og således træde lige fra kaos til komfort og fred.

Værd at vide

Zedwell Piccadilly: Great Windmill Street, The Trocadero Building, London.

Læs mere på: facebook.com/ZedwellHotels

Bag hotellet, der er designet af arkitekterne Neri & Hu, står kæden Criterion Hospitality. De forventer at åbne yderligere tre hoteller under Zedwell-navnet i løbet af 2020 ved henholdsvis Edgeware Road, Great Russell Street og i Greenwich.

BRANCHENYT
Læs også