Weekend

Tjekkerne satser på plads og praktikalitet

Den nye Skoda Kamiq er et stærkt bud til dig, det vil gå i højden uden at ofre en formue. Den rummelige miniklasse crossover ånder endda Nissan Qashqai i nakken.

Der er masser af udstråling i Skoda Kamiq, der i størrelse nærmer sig en Nissan Qashqai. Foto: Jens Overgaard Kabinen er funktionel og indbydende med bløde materialer på et højt niveau. Den store skærm, som er en del af den digitale instrumentering, er skarp og hurtig. Foto: Jens Overgaard Skoda Kamiq har en akselafstand, som er 10 cm længere end VW T-Cross, det giver klart mere plads i kabinen. Foto: Jens Overgaard Bagagerummet på 400 liter er et af de mest rummelige i klassen. Foto: Jens Overgaard

Mulighederne har aldrig været større, mens bilklasserne nærmest smelter sammen. Det er status for bilkøberne i starten af det nye år, hvor der er kommet rigtig mange muligheder i klassen af høje biler omkring 200.000 kr.

Seneste skud er Skoda Kamiq, som er den lidt større søstermodel til VW T-Cross, mens det tredje ben, som er mere anonyme Seat Arona, allerede virker en smule bedaget – især i lyset af at nye konkurrenter som Ford Puma, Renault Captur og Peugeot 2008 presser sig på. ..

Læs også
Top job