• For abonnenter
Weekend

Sådan får du mest ud af frossen mad i karantænetider

Fik nedlukningen af Danmark dig til at hamstre kød, så læs her, hvad du skal stille op med din stopfyldte fryser.

Artiklens øverste billede
Der er stor forskel på, hvor længe kød kan være i fryseren, inden det bliver gråt på oversiden og begynder at smage hengemt. Arkivfoto: Tanja Carstens Lund

Da statsminister Mette Frederiksen onsdag 11. marts holdt sit historiske pressemøde, hvor hun lukkede store dele af Danmark ned og bønfaldt befolkningen om ikke at hamstre, skabte det tumultagtige scener i supermarkeder, hvor folk stimlede sammen for at fylde indkøbsvognen(e) med toiletpapir, mad og andre fornødenheder.

Den

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.